Meniu a la carte/ Fel principal

Fel principal


Piept de pui umplut cu cascaval si sos Dijon cu garnitura de cartofi aurii

 (250/200 gr)

 

Gordon Bleu cu orez si cartofi aurii si salata de vara

(200/150/150 gr)

 

Aripioare de pui picante cu cartofi copti si sos barbeque

(6 bucati/200 gr)

 

Piept de pui in crusta crocanta cu mici cuburi de masline verzi si sos de iaurt cu usturoi

(200/200/50 gr)

 

Cotlet de porc la gratar cu cartofi piure, rosii cherry si sos de mustar

(220/200/50 gr)

 

Ceafa de porc la gratar cu sos de hrean si cartofi aurii si orez

(220/ 200/ 50 gr)

 

Bastonase de pui parizian cu susan si sos gorgonzola

(250/ 200/ 50 gr)

 

Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi cu garnitura de cartofi taranesti

(200/ 200 gr)